Povratak na početak prezentacije.

O NAMA

 

FLEXIGLASPROMET d.o.o. osnovan je još 1997. god. kao jedna od prvih grčkih investicija na ovim prostorima.
Kompanija se nalazi u Zemunu, AUTO PUT BEOGRAD NOVI SAD 150b, u objektu od 2000 kvm, gde su smeštene kancelarije, proizvodnja i skladište, sa pristupačnima velikim parkingom.
Motivisani željom da klijenti uvek budu zadovoljni, konstantno dopunjujemo prodajni asortiman i unapređujemo proizvodni sektor. Naša vizija je – vodeća uloga u vizuelnoj komunikaciji na teritoriji Srbije i Balkana.

U skladu sa tim, ceo tim FLEXIGLASPROMET d.o.o. posvećen je pružanju i održanju visokog kvaliteta proizvoda i usluga.
Sa ponosom navodimo činjenicu da je jedan od najvećih proizvedenih i montiranih totema (h-15 m) na našem podneblju upravo iz naše proizvodnje.
Firma je pokrenula delatnost na srpskom tržištu u proizvodnji svih vrsta, oblika i dimenzija svetlećih reklama, sa visokokvalitetnim uvoznim materijalima po prvi put viđenim na našim prostorima i podstakla mnoge preduzetnike na širenje ove delatnosti u Srbiji.
Nama je najdraža reklama broj naših klijenata, kojih ima više od hiljadu, a sa kojima uspešno sarađujemo na naše veliko zadovoljstvo. Za nas i ne postoji konkurencija u pravom smislu reči, s obzirom da su to istovremeno i naši klijenti, sa kojima imamo dugogodišnju poslovno-prijateljsku saradnju.
Sa željom da će te i vi biti u krugu naših pijatelja.